Benvingut al Bassiero

4 colls, 3 canals, 2 cims i molt més!

 


COMUNICAT DE SUSPENSIÓ                


Des de l’organització de la Cursa Bassiero i en concordança amb la decisió de la UEC de Barcelona de suspendre totes les activitats de l’entitat fins al pròxim 14 d’abril, lamentem comunicar que l’edició d’enguany de la cursa, prevista per als dies 4 i 5 d’abril, queda suspesa.

Donem les gràcies per avançat als corredors per entendre aquesta situació anòmala i ens comprometem a treballar perquè la propera edició de la Cursa Bassiero sigui encara més esperada. Pròximament ens posarem en contacte amb tots els corredors inscrits per traslladar-los tota la informació relativa a aquesta decisió.

Agraïm també la comprensió que han tingut tots els patrocinadors i col·laboradors de la cursa amb la decisió presa i esperem poder comptar amb el seu suport de cara a futures edicions.


Cordialment,


Equip organitzador de la Cursa Bassiero 2020.


El 5 d'abril, Bassiero!

0d 0h 0m 0s

56a travessa amb esquís de la UEC de Barcelona

Odoo CMS - Imatge simple flotant


Un any més arriba, el proper 5 d'abril, la Cursa Bassiero, la travessa amb esquís que organitza la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Barcelona. Amb 55 edicions a les espatlles, enguany la cursa torna a un ambient immillorable com és el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i sempre pendents de l'imponent cim del Bassiero, que presideix un esdeveniment que aplega cada any desenes de corredors.

Enguany la Bassiero recupera la modalitat open per apropar la cursa a tots aquells corredors i corredores que vulguin conèixer i gaudir l'esquí de muntanya en una cursa de recorregut alpí i polivalent, així com organitzada per una entitat centenària compromesa amb la muntanya i les valls que cada any acullen la Bassiero. 

No ho dubtis, gaudeix l'experiència Bassiero!
Jornades tècniques

 

Recorregut alpí

 

Entorn únic